Menu Content/Inhalt
Από τη Γερμανία... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
11.08.08

kat_metalde.jpgΜήνυμα από τη Γερμανία τη φορά αυτή, από την χωριανή μας κα  Kατερίνα  Μεταλληνού - Κις, που   γεννήθηκε και έζησε στην  Κέρκυρα μέχρι που τελείωσε το Λύκειο. Στη συνέχεια πέτυχε στις εισαγωγικές εξετάσεις του «Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου»  όπου  και σπούδασε  μερικά χρόνια Φυσική. Αργότερα  ολοκλήρωσε τις σπουδές  της  στη   Γερμανία, όπου ενσωματώθηκε στο παιδαγωγικό σύστημα και εργάστηκε μέχρι την συνταξιοδότηση της ως Φυσικομαθηματικός. Η κα Μεταλληνού είναι επίσης πολύ καλή, αυτοδίδακτη ζωγράφος:
«Αγαπητοί Συγχωριανοί, ωραία η ιστοσελίδα σας και οι φωτογραφίες σας...
Είμαι μία από τις 6 κόρες του Σταύρου Μεταλληνού ("Γκάγκα") που ήταν δάσκαλος στο χωριό μας, στον Άγιο Μάρκο και στο Σκριπερό. Μέναμε στην Νεροσυρμή, στα λεγόμενα "γκαγκάτικα". Το σπίτι μας ηταν  κολυτό με το σπίτι της θειας Χριστίνας το οποιο αργότερα αγόρασε ο Γιωργος ο Ζαβός. Θα μου άρεσε να έλθω σε επαφή και με άλλους συνχωριανούς.
Σας χαιρετώ"
Κατερίνα Μεταλληνού - Kiess Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 05.09.08 )
 
Από την Πάτρα... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
10.08.08

Ο Παναγιώτης Μεταλληνός του Σπύρου, που διαμένει και εργάζεται στην Πάτρα την περίοδο αυτή, διατηρεί στο διαδίκτυο ένα Blog για την προσομοίωση πτήσεων και την Κέρκυρα. Το Blog του βρίσκεται στη διεύθυνση http://corfuxoros.blogspot.com/. Μαζί με τη διεύθυνση μας έστειλε και το παρακάτω μήνυμα:
"Είσαστε άξιοι συγχαρητηρίων όλοι όσοι ασχολούσαστε με το SITE της Κορακιάνας γιατί μαθαίνουμε τα νέα και τα δρώμενα του χωριού μας. Από χειμώνα, σε ότι μπορώ να βοηθήσω  πολύ ευχαρίστως, μιας και αυτές τις μέρες περιμένουμε με ανυπομονησία το καινούργιο μέλος της οικογένειάς μας και όπως καταλαβαίνετε είμαι στην πίεση. Αφού όλα πάνε καλά, θα ανέβω και εγώ Κέρκυρα με την καλοκαιρινή μου άδεια, όσο μπορεί κάποιος να την πει καλοκαιρινή την άδεια που θα ξεκινάει τέλος Σεπτέμβρη με μέσα Οκτωβρίου.
Καλό βράδυ"
Παναγιώτης Μεταλληνός Υπάρχουν 1 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 05.09.08 )
 
Από την Πλάστιγγα...μέσω Αθήνας PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
09.08.08
"Καλή σας μέρα,
Λέγομαι Γιώργος Σαββανής του Σταμάτη του Παπά…Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα καταλάβουν αμέσως για ποια οικογένεια πρόκειται, οι νεώτεροι μάλλον όχι. Ζω στην Αθήνα, αλλά έχω το νου μου στην Κορακιάνα. Το πατρικό μου σπίτι είναι ακριβώς δίπλα στην Κοινότητα.Ανακάλυψα τελευταία την ιστοσελίδα και χάρηκα ειλικρινά…
Αναζήτησα στα βιβλιοπωλεία την «Ιστορία της Κορακιάνας», αλλά δεν μπόρεσα να την βρω. Αν μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να την βρω.
Από τον παππού μου τον παπά έχω ορισμένα έγγραφα που αφορούν στην ιστορία του χωριού και που θα ήταν χρήσιμα σε κάποιον που ασχολείται. Αυτά προς το παρόν…
Στο επανειδείν

Γιώργος Σαββανής"

ΣΗΜ.: ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια...και ευχαριστιόμαστε που η ιστοσελίδα δίνει μια ευκαιρία και δυνατότητα επικοινωνίας.Θα φροντίσουμε για το βιβλίο ενημερώνοντας τον συγγραφέα... Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 05.09.08 )
 
Πρακτικός... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
09.08.08
                                    doctor_m.jpg
                         Οι πρακτικοί γιατροί αποτελούν διαχρονική αξία !!!


 Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 05.09.08 )
 
Από Αθήνα μέσω...Νεροσυρμής PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
06.08.08
Εκτός από την επικοινωνία που φαίνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει και μια «αθέατη» όψη ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω του e-mail της ιστοσελίδας, με ανθρώπους (συνήθως έχοντες σχέση με την Κορακιάνα), οι οποίοι δίνουν το παρόν. Κατά διαστήματα, δημοσιεύουμε το περιεχόμενο ορισμένων μηνυμάτων από αυτή την επικοινωνία, όπως κάνουμε και σήμερα με την χωριανή μας κα Γεωργία Σωτηροπούλου.

"Καλημέρα σας,
σήμερα έψαχνα τυχαία στο ιντερνέτ για μεταφορικές επίπλων από Αθήνα προς Kέρκυρα (Κορακιάνα) και βρήκα το απίστευτα ενδιαφέρον site που έχετε φτιάξει. Είμαι εγγονή του Σπύρου Μεταλληνού (του Λόλου) από την Νεροσυρμή. Ερχόμουν στην Κορακιάνα κάθε καλοκαίρι με την οικογένειά μου όταν ήμουν πιτσιρίκι, αργότερα για 15 περίπου χρόνια λόγω του ότι το πατρικό δεν ήταν πλέον κατοικήσιμο νοικιάζαμε σε παραθαλάσσιες περιοχές της Κέρκυρας και τα τελευταία 4 χρόνια που φτιάξαμε το πατρικό, έχουμε επιστρέψει στα πάτρια εδάφη!! Δυστυχώς βέβαια είμαι μόνιμη κάτοικος Αθήνας και έρχομαι στο χωριό στα κλεφτά λίγες εβδομάδες το καλοκαίρι και κάνα τριήμερο μέσα στον χειμώνα οπότε δεν ξέρω πολύ κόσμο... πέρα από τους γείτονες και τους συγγενείς!!! Επειδή τυχαίνει να είμαι και πληροφορικός, αν δεν είστε του χώρου και χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με το site (που να μπορώ να σαν την προσφέρω στον λιγοστό χρόνο που διαθέτω), θα ήταν χαρά μου να σας την προσφέρω αφιλοκερδώς.
Με εκτίμηση,
Γεωργία Σωτηροπούλου"

ΣΗΜ.: ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και να είσαστε σίγουρη ότι θα προστρέξουμε στη βοήθειά σας... Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 05.09.08 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 18 από 18
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar