Menu Content/Inhalt
Κυριακή του Καρναβαλιού PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
16.03.13
afisa_karnav3_2013b.jpg

Δημοσιοποίήθηκε σήμερα το πρόγραμμα της αυριακής ημέρας (17 Μαρτίου 2013), τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς, αλλά και της διοργάνωσης του Κορακιανίτικου Καρναβαλιού.
Σύμφωνα με αυτό, προβλέπονται:
Εκκίνηση της πομπής του Καρναβάλου στις 4,30 το απόγευμα από το Συνερταιρισμό και παρέλαση στον απάνω δρόμο του χωριού μέχρι την Πλατεία, με επιστροφή στην Πλάστιγγα.
Εκεί θα γίνουν οι αποκριάτικοι χοροί και θα διαβαστεί η Διαθήκη
Ακολούθως, στο Συνεταιρισμό (όροφος) θα παρουσιαστούν σκετς.
Η βραδιά θα κλείσει με Αποκριάτικο Χορό (στο ισόγειο του Συνεταιρισμού), με "ζωντανή" μουσική, ποτό και σουβλάκια. Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 16.03.13 )
 
Καρναβαλο-ετοιμασίες PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
14.03.13
karnav2013_etoimasia2.jpg

Καθοδόν προς την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, οι ρυθμοί της προετοιμασίας εντείνονται. Οι τελικές πρόβες των σκετς, το φρεσκάρισμα της καρναβαλικής κεφαλής, η κατασκευή του άρματος, η  ετοιμασία της αίθουσας του χορού, είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν τους κορακιανίτες καρναβαλιστές.

Στον απάνω δρόμο, τα μέλη της Χορωδίας μετά τη χθεσινή πρόβα, γλέντησαν όψιμα την Τσικνοπέμπτη με μεζέδες από το Λιβάδι του Ρόπα, καλό κρασί και αποκριάτικα τραγούδια.

karnav2013_etoimasia1.jpg

Φυσικά δεν έλειψαν ούτε και αυτό το διήμερο οι διακοπές της ΔΕΗ και οι έντονες εναλλαγές του καιρού (αποψινή χαλαζο-βροχόπτωση). Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Εκδηλώσεις... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
12.03.13
sxoligoneon032013.jpg

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες (Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013) το βράδυ στο Δημοτικό Σχολείο, με τη φροντίδα του Νηπιαγωγείου Άνω Κορακιάνας και της Σχολής Γονέων. Θέμα συζήτησης, το οποίο ανέπτυξε σε ενότητες η κα Παναγιώτα Κορακιανίτη, ήταν η «ενίσχυση της επικοινωνίας στο οικογενειακό πλαίσιο». Οι γονείς, καθώς και οι «παππούδες και γιαγιάδες» που παραβρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα εμποτισμένα από τη δική τους εμπειρία της σχέσης με παιδιά και εγγόνια. Η πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για δύο και πλέον ώρες.

afisa_1821_.jpg
Επίσης, σήμερα το βράδυ (Τρίτη), η Δημοτική Κοινότητα Άνω Κορακιάνας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας συνδιοργάνωσαν στο χώρο της δεύτερης στην πόλη, εκδήλωση – ομιλία με θέμα "Τo ανολοκλήρωτο 1821", με ομιλητή τον π. Γεώργιο Μεταλληνό, ομότιμο καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.


 Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Εκδήλωση του Νηπιαγωγείου PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
10.03.13
sxoli_gonewn_11_3_2013.jpg
Εκδήλωση, αύριο Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 6.30 το απόγευμα, διοργανώνουν το Νηπιαγωγείο Άνω Κορακιάνας και η Σχολή Γονέων στο Δημοτικό Σχολείο, με θέμα "Ενίσχυση επικοινωνίας στο οικογενειακό πλαίσιο, αποδοχή και ενθάρρυνση" και ομιλίτρια την κα Παν. Κορακιανίτη.


 Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 26.03.13 )
 
Καρναβαλικό Πάρτυ PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
10.03.13

karna_party032013a.jpg

karn_party032013b.jpg

Πάρτυ μέχρι τα ξημερώματα, περιελάμβανε η χθεσινή καρναβαλική ημέρα. Με τη συνδρομή παλαιών και νέων καρναβαλιστών η αίθουσα του Συνεταιρισμού, φτιασιδώθηκε και αυτή προκειμένου να υποδεχτεί τους μεταμφιεσμένους κάθε ηλικίας που από τις δέκα περίπου η ώρα και μετά κατέφθαναν. Στον εξωτερικό χώρο, κάτω από το στέγαστρο στήθηκε η απαραίτητη ψησταριά, ενώ μέσα, δίπλα στο (άλλοτε) «κατωλάβρι» οργανώθηκε ο χώρος του μπαρ, με τα αναψυκτικά και τα ποτά, ενώ ο Νίκος Μεταλληνός φρόντισε για τη μουσική επένδυση της βραδιάς, με συνεχείς εναλλαγές ρυθμών και αντίστοιχα, χορών. Παλαιοί καρναβαλιστές, μαζί με τον «Πρόεδρο» του Καρνάβαλου προσέθεσαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία των νέων…

Και όπως τόνισε από μικροφώνου και ο «Πρόεδρος», την ερχόμενη Κυριακή «τα σπουδαία»… Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 18 από 20
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar