Menu Content/Inhalt
Επιχείριση διάσωσης PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
30.11.08

Η επιχείρηση διάσωσης του κυνηγόσκυλου, στην οποία αναφερθήκαμε χθες, έλαβε σήμερα μεγαλύτερες διαστάσεις και τελικά αργά το απόγευμα έληξε αισίως...Χρειάστηκε η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και η βοήθεια κατοίκων της περιοχής, κυρίως κυνηγών, προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιο χαράδρας 20 μέτρων βάθους και αρκετού πλάτους, η οποία χώριζε το σκυλί από τους διασώστες και τον ιδιοκτήτη του... Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 01.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ειδήσεις του χωριού... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
29.11.08

1. Ο ήχος από το σιγανοψιχάλισμα  που κατευοδώνει το τελείωμα του Φθινοπώρου, συνόδευε από νωρίς το πρωί σήμερα, τη Θεία Λειτουργία και το μνημόσυνο που τελέστηκε στη συνέχεια στην εκκλησία τ' Αγιού, στη μνήμη του ιερέα Ιωάννη Μπατίστα (Βαπτιστή) Σαββανή. Ο δισέγγονος του, παιδίατρος Σπύρος Σαββανής, συνέδεσε την λιτή αυτή τελετή με μια επιστημονικού ενδιαφέροντος παρατήρηση του εν λόγω ιερέα καθοδόν προς την εκκλησία τ' Αγιού, «εν έτει 1866». Σύμφωνα με σχετική επιστολή του πανεπιστημιακού κ. Σειραδάκη η οποία ανεγνώσθη, επρόκειτο για μια περιεκτικότατη και ακριβής περιγραφή του αστρονομικού φαινομένου της ρίψεως των Λεοντιδών αστέρων τα ξημερώματα της 15ης Νοεμβρίου 1866, η οποία ανακοινώθηκε προ ετών σε ένα  διεθνές συνέδριο αστροφυσικής στη Θεσσαλονίκη....(διαβάστε στη συνέχεια και άλλες ειδήσεις)  Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 01.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συναυλία για τα 50 χρόνια... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
27.11.08

theatr_filarm08.jpg

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το Δ.Σ. Της Φιλαρμονικής Κορακιάνας «Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ», έχει την τιμή να σας προσκαλέσει, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, στην Επετειακή-Τιμητική Εκδήλωση για τα  50 χρόνια από την Ίδρυση της Φιλαρμονικής με:
 

α. Συναυλία του Μουσικού Σώματος  με αναδρομή σε ρεπερτόριο Πενήντα Ετών
 

β. Τιμητική Βραδιά όσων συνετέλεσαν στην Ίδρυση και Πρόοδο της Φιλαρμονικής Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 27.11.08 )
 
"Ανάμεσα Κουκουρίτσας και Ακλερής"... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
26.11.08

fertes1.jpgΗ φωνή στο τηλέφωνο ήταν άγνωστη, αλλά βαθιά ευγενική...Από τις συστάσεις που ακολούθησαν, προέκυψε ότι συνομιλητής μας ήταν ένας (γνωστός στους παλαιότερους) Κορακιανίτης - Σιναραδίτης, ο Στέλιος Φ. Γραμμένος. Κορακιανίτης από την πλευρά της μάνας του (οικογένεια «Φέρτε»), που πέρασε τα παιδικά του χρόνια ανάμεσα στα δύο χωριά. Αργότερα, ως σημαίνον πλέον στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών συμμετείχε στη διαπραγμάτευση για την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα, ενώ παράλληλα πιστώνεται με σημαντικό επιστημονικό συγγραφικό έργο.

Η συγγραφική του όμως δραστηριότητα δεν σταματάει εκεί, αφού σύντομα επεκτείνεται στο χώρο της λογοτεχνίας, με τελευταίο-πρόσφατο δείγμα το βιβλίο του «Ανάμεσα ΚΟΥΚΟΥΡΙΤΣΑΣ και ΑΚΛΕΡΗΣ»... Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 30.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΔΕΗ ξανακτύπησε... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
25.11.08
Η ΔΕΗ αιφνιδίως ξανακτύπησε...Συνεργείο από την Αθήνα, επιχείρησε σήμερα το πρωί να ηλεκτροδοτήσει τις εγκαταστάσεις των δύο κεραιών κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται εγκαταστημένες στου Κόρεντη, στο δρόμο από Άγιο Ισίδωρο προς Σπαρτύλα. Κατόπιν ειδοποίησης, παρενέβη ο επικεφαλής της Δημοτικής Αντιπολίτευσης Σεβαστιανός Μεταλληνός, ζητώντας την προβλεπόμενη άδεια για τις εργασίες και ειδοποιώντας το Αστυνομικό Τμήμα Σκριπερού. Πριν καλά-καλά φθάσει η Αστυνομία στην περιοχή, το συνεργείο μάζεψε τον εξοπλισμό του και εγκατέλειψε το χώρο.
Όπως είναι γνωστό, η
υπόθεση της ηλεκτροδότησης των κεραιών αυτών εκκρεμεί εδώ και μερικά χρόνια και έχει στο παρελθόν επανειλημμένα προκαλέσει τις αντιδράσεις κατοίκων του χωριού...


 Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 25.11.08 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 21
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar