Menu Content/Inhalt
Ετοιμασίες Καρναβαλιού PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
28.02.16

Μία ακόμη καρναβαλική σύναξη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Δημοτικό Σχολείο, προκειμένου να οριστικοποιηθούν διάφορα εκκρεμή θέματα. Τελικά οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των βασικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνει την καθιερωμένη πλέον «Τσικνοπέμπτη» στην Αρκούδενα και την κεντρική καρναβαλική εκδήλωση την τελευταία Κυριακή του Τριωδείου, με κατάληξη τον αποκριάτικο χορό στο «Luna dArgento».

karnavali26022016.jpg

Περισσότερα, προσεχώς... Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Ανταπόκριση από την πίτα 2016 PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Όλγα Σαββανή   
24.02.16

anokorak_pita2016a.jpg

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου έγινε η κοπή της πίτας του Συλλόγου των εν Αθήναις Ανω Κορακιανιτών στην αίθουσα της Κερκυραικής Ενώσεως. Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε ο πρωην πρόεδρος του συλλόγου μας, Σπύρος Κένταρχος, για την 25ετή προσφορά του στο σύλλογο και του επιδόθηκε τιμητική πλακέτα. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κος Β.Μωραϊτης, Πρόεδρος της Κερκυραϊκής Ένωσης και ο κος Παργινός, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κερκυραϊκών Σωματείων.

anokorak_pita2016b.jpg

Εν συνεχεία, η συντοπίτης μας Φίορη-Αναστασία Μεταλληνού (Αστροφυσικός), μας μίλησε για διάφορες αστρονομικά θέματα, μεταξύ των οποίων και για μία αστρονομική παρατήρηση που καταγράφηκε στην Κορακιάνα το 1816.

anokorak_pita2016c.jpg

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Για μια ακόμη χρονία συναντηθήκαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και ευχές, και ελπίζουμε να υπάρχει και αντίστοιχη συμμετοχή σε όποιες εκδηλώσεις πραγματοποιήσει ο Σύλλογος.

 ΟΛΓΑ ΣΑΒΒΑΝΗ

Τελευταία ανανέωση ( 24.02.16 )
 
Ετήσια Συνέλευση PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
22.02.16

Η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Φιλαρμονικής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου 2016 στην Αρκούδενα, Υπο την Προεδρία του Σπύρου Βλάχου η Γενική Συνέλευση συζήτησε τον απολογισμό του προηγούμενου έτους 2015 και τον προγραμματισμό για το 2016. Για μια πολύ παραγωγική χρονιά, πλούσια σε δράσεις και με σημαντική δουλειά από όλα τα τμήματα, μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μεταλληνός, παράλληλα με τη εκπαιδευτική αναβάθμιση των τμημάτων, γεγονός που αποτυπώνεται στην προσέλκυση νέων μαθητών στο μουσικό σώμα. Στη συνέχεια ο κοσμήτορας Επαμ. Κένταρχος, η υπεύθυνη του Χορευτικού Ντίνα Σπίγγου και η υπεύθυνη της Χορωδίας Σοφία Μαρτζούκου παρουσίασαν αναλυτικούς απολογισμούς των 3 τμημάτων, ενώ ο ταμίας Βασίλης Θύμης παρουσίασε τα απολογιστικά οικονομικά στοιχεία και τον προϋπολογισμό του νέου έτους. Τα στοιχεία δείχνουν, πως παρά τις δύσκολες συνθήκες, ο Σύλλογος κατορθώνει να «πατάει γερά στα πόδια του».

fsyn_filarm022016.jpg

ΣΗΜ.: 1.Στη διάρκεια της Συνέλευσης δόθηκε η αφορμή και ο παλαίμαχος μουσικός και εκ των παλαιοτέρων μελών του Συλλόγου Σπύρος Αντ. Ιωνάς αναφέρθηκε στην εκκλησιαστική χορωδία που είχε λειτουργήσει με επιτυχία πριν από μερικές δεκαετίες.

2. Ο τυχερός λαχνός από τη μικρή λαχειοφόρο αγορά του ΠΑΟΚ "έπεσε" στον Γιάννη Μαρτζούκο και είχε αντίκρυσμα ένα "τάμπλετ". Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Καίτη Θύμη... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
20.02.16

kaitithimi.jpg

Δεκαετία του 1960...Η φωνή της Καίτης Θύμη «ακούγεται» σε πολλές γνωστές συνθέσεις-επιτυχίες της εποχής, σε συνεργασία με γνωστούς καλλιτέχνες όπως Μπιθικώτσης, Χιώτης, Ζαμπέτας κ.ά.

Η Καίτη Θύμη κατάγεται από το χωριό μας, συνοικία Βενετιά...
Τελευταία ανανέωση ( 20.02.16 )
 
Συνέλευση Φιλαρμονικής PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
17.02.16

Την ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11.00 το πρωί στην έδρα της η Φιλαρμονική Κορακιάνας. Βασικό θέμα συζήτησης οι απολογισμός του προηγούμενου έτους και ο προγραμματισμός για το 2016.

synelefsi_filarm022016.jpg Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 17
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar