Menu Content/Inhalt
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
26.12.16

Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσικού μας Συλλόγου, στην εκκλησία του Άη-Γιώργη. Την εκδήλωση ξεκίνησε με το πρόγραμμα της Χορωδίας που έψαλλε (από το γυναικωνίτη) χριστουγεννιάτικα τραγούδια και φυσικά τα Κάλαντα σε διάφορες τοπικές αποχρώσεις υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Άνθη. Σε ενδιάμεσα διαστήματα η Μελίνα Σπίγγου διάβασε μια χριστουγεννιάτικη ιστορία – λογοτεχνικό ανάγνωσμα.

christ_music26122016a1.jpg

Στη συνέχεια ήρθε η σειρά της «Μικρής Μπαντίνας» με τα κίτρινα φουλάρια, που με τη «σιγουριά του πρωτάρη» κέρδισε επάξια το χειροκρότημα του κόσμου, που είχε κατακλύσει το εσωτερικό του ναού. Εξίσου θερμά χειροκροτήθηκε και η «Μπαντίνα» (μεγαλύτερα παιδιά) που ακολούθησε υπό τη διεύθυνση (και αυτή) του αρχιμουσικού Κώστα Ζερβόπουλου και έκλεισε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, φορώντας μάλιστα κατακόκκινους σκούφους...

christ_chorodia122016a.jpg
 christas_chorod122016b.jpg Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 30.12.16 )
 
Χριστούγεννα! PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
25.12.16

christmas122016a.jpg

Χριστούγεννα με ολίγη συννεφιά...Αρκετός ο κόσμος στη Λειτουργία στον Άη Θανάση.Η συνέχεια ανήκει στα παιδιά της Μπαντίνας που θα περιδιαβούν τις γειτονιές για να παιανίσουν τα Κάλαντα, ενώ την ίδια ώρα τα μέλη της Διοίκησης θα αναζητήσουν την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου στις οικογένειες του χωριού. Τα εορταστικά γεύματα μεταξύ συγγενών και φίλων θα ακολουθήσουν...Και οι κάπως μεγαλύτεροι σε ηλικία απολάμβαναν την ηρεμία του πρωινού.

christmas122016b.jpg Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 25.12.16 )
 
Σύσκεψη για τα τοπικά... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
25.12.16

Σύσκεψη για τα προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας Φαιάκων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο, υπό την προεδρία του Δημάρχου Κέρκυρας Κώστα Νικολούζου.

nikolouzos_defaiakon122016.jpg

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ραιδεστινός, υπεύθυνος για την περιοχή, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αλέκος Φαιτάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταμάτης Απέργης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση σε μια σειρά από θέματα, όπως η συγκοινωνία, η δημοτική οδοποιία, ο ηλεκτροφωτισμός, η καθαριότητα, η γραμματειακή υποστήριξη των κοινοτήτων κ.λ.π.

Σημ.: από το www.corfupress.com Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Παραμονάδες... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
24.12.16

kantilanaftis122016.jpg

kalanta122016.jpgΠαραμονές Χριστουγέννων και τα χωριό ετοιμάζεται με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.Στις βασικές ενορίες φωτισμένα δέντρα έχουν τοποθετηθεί σε περίοπτες θέσεις, στον Άη-Νικολόπουλο και ανηφορίζοντας για τον Άη-Γιώργη.Στον Άγιο θα ψαλούν την Παρασκευή το πρωί οι «Ώρες» και οι επιτελούντες θα βρεθούν από νωρίς «στο πόδι».

Χορωδία, Μπάντα και Μπαντίνα συνεχίζουν τις πρόβες τους για το πρόγραμμα των εορτών, που ξεκινάει τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων στην εκκλησία του Άη-Γιώργη, με κοινή εκδήλωση Χορωδίας και Μπαντίνας.

astro122016.jpgΚαι σήμερα, την παραμονή, τα παιδιά ξεχύνονται από το πρωί στις γειτονιές σε μικρές παρέες τραγουδώντας τα Κάλαντα μες τη λιακάδα...

Υ.Γ. Πάντα πρωτοπόροι οι ενορίτες του Άη-Γιώργη στις δημόσιες τελετές. Εκτός από το δέντρο τους φρόντισαν να τοποθετήσουν σε επιλεγμένα σημεία περίτεχνες αφίσες με τα «Χρόνια Πολλά», ενώ δεν παρέλειψαν να ορίσουν και νέο εκκλησιαστικό Επίτροπο, τον Χαράλαμπο Μεταλληνό.Καλορίζικος! Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 24.12.16 )
 
H "Μάγισσα" των Χριστουγέννων PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
21.12.16

Βασισμένη στο παραμύθι του Ευγένειου Τριβυζά για τη «Μάγισσα Φρικαντέλα» που μισεί όλα τα καλά, αλλά πάνω απ' όλα, µισεί τα κάλαντα, ήταν η φετινή χριστουγεννιάτικη εορτή του Νηπιαγωγείου. Όμως, όπως έδειξε η παράσταση των μικρών μαθητών, το «Πνεύμα των Χριστουγέννων»  δεν θα την αφήσει ανεπιρρέαστη.

frikadella122016a.jpg

Τα μικρά παιδιά μαζί με τις νηπιαγωγούς τους κέρδισαν για μια ακόμη φορά το χειροκρότημα των παρισταμένων, με πρόσθετη ανταμοιβή ένα γλυκό κέρασμα και από ένα δώρο που άφησε γι αυτά ο Άη-Βασίλης. Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 10
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar