Menu Content/Inhalt
Εθνική επέτειος...βροχάμενη PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
26.03.18

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ «Αγρυπνία» στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

agrypnia032018a.jpg

Την Κυριακή το πρωί 25 Μαρτίου 2018 εψάλη η Δοξολογία της εθνικής εορτής και λόγω των καιρικών συνθηκών, η κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε εντός του ναού.

Οι άστατες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της Παρέλασης στην πόλη της Κέρκυρας και έτσι, οι παρουσίες της Φιλαρμονικής μας περιορίστηκαν στο χωρίο και στην Κάτω Κορακιάνα.

25thmarch2018a.jpg

Υ.Γ. Ατύχησε για μία ακόμη φορά ο νεαρός μουσικός Κωνσταντίνος Απέργης, που προσδοκούσε για την πρώτη του εμφάνιση με τη μπάντα στην πόλη. Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
5η Εβδομάδα της Σαρακοστής PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
25.03.18

Πέμπτη βδομάδα της Σαρακοστής με Απόδειπνα στον Άη-Νικολόπουλο και στην Παναγία.

5thsarakosti032018a.jpg
5thsarakosti032018b.jpg

Την Τετάρτη, η Ακολουθία του «Μεγάλου Κανόνα» με τα 270 και πλέον τροπάρια στην εκκλησία της Παναγιάς. Στο «Άσπιλε» οι δύο μόνιμοι ιεροψάλτες της Σαρακοστής Γεώργιος Κένταρχος και Κώστας Απέργης. Στη διάρκεια της Ακολουθίας η Ελένη Α. Τσιλιμπάρη έκανε γνωστό τον ξαφνικό χαμό του Τόμυ, του ηλικιωμένου αγγλικής υπηκοότητας αλόγου, που διέμενε στην περιοχή Παυλιανίτη.

5thsarakosti032018d.jpg

5thsarakosti032018f.jpgΤην Πέμπτη, Απόδειπνο στον Σταυρωμένο με την ευλαβική παρουσία των επιτρόπων του Άη-Θανάση, Ναπολέοντα Σαββανή και Κώστα Σιμωνέτη.

5thsarakosti032018e.jpg

Και την Παρασκευή η Ακολουθία του «Ακάθιστου Ύμνου» στην κατάμεστη εκκλησία του Άη-Γιώργη, με πλήθος ψαλτών και συλλειτουργούντων του πατέρα-Ευδόκιμου και του έτερου Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Λινοσπόρη. Στην απόδοση του «Άσπιλε» ο Σπύρος Σαββανής και ο Κώστας Απέργης.

5thsarakosti032018h.jpg

5thsarakosti032018g.jpgΣτο τέλος της Ακολουθίας ο πατέρας-Ευδόκιμος εξέθεσε δημόσια τον προβληματισμό πολλών για την πορεία της φετινής Λιτανείας του Πάσχα, για την οποία θα πρέπει πολύ σύντομα να ληφθεί απόφαση...Ακολούθησε κέρασμα με τσάι στο Crescendo. Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Φολκλορικό Φεστιβαλ Κέρκυρας PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
23.03.18

Tο «21ο Φολκλορικό Φεστιβάλ Κέρκυρας 2018»  θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας το τριήμερο Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, από τις 7 το απόγευμα έως τις 10:30 το βράδυ.

Οι συμμετοχές από τα χορευτικά τμήματα 31 συλλόγων έχουν ως εξής: από ΑΓΙΟ ΜΑΤΘΑΙΟ, ΑΡΙΛΛΑ, ΑΧΑΡΑΒΗ, ΒΕΛΟΝΑΔΕΣ, ΒΙΤΑΛΑΔΕΣ, ΓΑΣΤΟΥΡΙ, ΓΙΑΝΝΑΔΕΣ, ΓΟΥΒΙΑ, ΔΟΥΚΑΔΕΣ, ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΕΡ, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΡ., ΗΡΑΚΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΑΒΑΛΛΟΥΡΙ, ΚΑΡΟΥΣΑΔΕΣ ,ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΥΣ, ΚΑΤΩ ΓΑΡΟΥΝΑ, ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ, ΚΟΡΑΚΙΑΝΑ (ΣΠ. ΣΑΜΑΡΑΣ) , ΚΡΗΝΗ, ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΦΑΕΘΩΝ), ΝΥΜΦΕΣ, ΠΕΛΕΚΑ, ΠΕΡΙΘΕΙΑ, ΠΕΤΡΙΤΗ , ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΥΞ. ΛΕΣΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ., ΣΙΝΙΕΣ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ (ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ), ΣΥΝΑΡΑΔΕΣ, ΤΕΜΠΛΟΝΙ, ΧΛΩΜΟ (Θ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ) και φυσικά τα χορευτικά παιδικά τμήματα του διοργανωτή ΛΑΟΔΑΜΑ. Μια δυναμική παρουσία του πολιτιστικού στοιχείου του νησιού που θα μπορούσε- κατά τους διοργανωτές- να επικεντρωθεί στο «Η Κέρκυρα της Λαϊκής παράδοσης χορεύει»! Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Συνέλευση Φιλαρμονικής PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
22.03.18

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 18 Μαρτίου η επαναληπτική ετήσια Γενική Συνέλευση της Φιλαρμονικής Κορακιάνας, με θέματα συζήτησης, τον απολογισμό της Δραστηριότητας του σωματείου για το απελθόν έτος και τον προγραμματισμό για το  τρέχον, καθώς και για την έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού – Ισολογισμού έτους 2017 και του  Προϋπολογισμού νέας χρήσης (2018).

filatm_synelefsi032018a.jpg

Το ενδιαφέρον των μελών, με βάση τη συμμετοχή, ήταν μάλλον περιορισμένο.

Την ίδια μέρα έχει γνωστό ότι αποσύρθηκε από την ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας το αίτημα της Φιλαρμονικής για συμμετοχή στη Λιτανεία του Μεγάλου Σαββάτου. Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 15.08.18 )
 
"Αγρυπνία" PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
19.03.18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

sarakosti2018programma.jpg

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 , στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω Κορακιάνας, θα τελεστεί «Αγρυπνία» από τις 8.00 το βράδυ έως και την 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Εκ της Ενορίας
 Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar