Menu Content/Inhalt
Διάφορα PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
26.05.11
1.Δεν πρόλαβε το συνεργείο του Δήμου να αποκαταστήσει τη βλάβη στον αγωγό στην Κάβενα και μερικές ώρες αργότερα (το απόγευμα) σημειώθηκε νέο σπάσιμο λίγα μέτρα παραπάνω. Το νερό που χυνόταν με πίεση τρύπησε το οδόστρωμα και βγήκε στην επιφάνεια του δρόμου. Ο αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φωκίων Μάνδυλας κινητοποίησε το συνεργείο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, που μέχρι το σούροπο δούλευε για την αποκατάσταση και της νέας βλάβης.
2.sagathi052011.jpgΤην Κυριακή 29 Μαΐου 2011, Κυριακή του Τυφλού, θα πραγματοποιηθεί η παραδοσιακή λιτανεία της ιεράς εικόνος της Αναστάσεως στην ενορία Αγίας Αγάθης Ζυγού.
Το πρωί της Κυριακής θα ψαλεί η πανηγυρική Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία περί ώρα 11.00 π.μ. η λιτάνευση της ιεράς εικόνος της Αναστάσεως
3.Στις Λιτανείες του Ζυγού και του Ποταμού θα λάβει μέρος την ερχόμενη Κυριακή, η Φιλαρμονική μας.
4.Άτυπη σύσκεψη της διοίκησης του Συνεταιρισμού πραγματοποιήθηκε τηνν περασμένη βδομάδα για το θέμα των κτιριακών του εγκαταστάσεων κλπ
5.Συζήτηση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής για την προετοιμασία της λειτουργίας του παλαιού κτιρίου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης.
6.Έσπασε στην Κάβενα, ο ένας από τους δύο σωλήνες που μεταφέρουν νερό από τη γεώτρηση της Μουργάδας προς Κομένο κλπ, "φουσκώνοντας" το οδόστρωμα εξαιτίας της πίεσης του νερού. Η βλάβη αποκαταστάθηκε.
7. Ο "Καλλικράτης" έχει τελικά επιπτώσεις ακόμη και στο εκτελούμενο έργο του κτιρίου της Φιλαρμονικής.Οι εργασίες έχουν εδώ και 2 μήνες σταματήσει, αφού οι υπηρεσίες αδυνατούν να πληρώσουν το εργολάβο, παρότι τα χρήματα είναι κατατεθιμένα στο λογαριασμό του έργου.


Τελευταία ανανέωση ( 27.09.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar