Menu Content/Inhalt
Χωρίς τους "βαρβάρους" PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
27.06.11

Χωρίς τους υπεύθυνους  του τέως Δήμου Φαιάκων,  που παρά τις χρόνιες υποσχέσεις  τους δεν ολοκλήρωσαν τελικά τα έργα στο γήπεδο, αλλά και του νυν Δήμου Κέρκυρας και της Περιφέρειας, που έχουν πλέον την αρμοδιότητα, συνεχίστηκε χθες η Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας έτσι ότι, μπροστά στα προβλήματα και τις ευθύνες, οι τοπικοί μας εκπρόσωποι υπεκφεύγουν.

Ο προβληματισμός για την τύχη του ιστορικού Συλλόγου υπήρξε έντονος σε όλη τη διάρκεια της Συνέλευσης, ενώ σε αρκετά σημεία φορτίστηκε και συναισθηματικά από τις τοποθετήσεις τριών εκ των παρισταμένων ιδρυτικών του στελεχών (Γιάννη Κούρκουλου, Σπύρου Σπίγγου και Κώστα Κούρκουλου).

Το πρόβλημα των αθλητικών εγκαταστάσεων  αναδείχθηκε εκ νέου ως  το πλέον σημαντικό πρόβλημα, ακόμα και από τα οικονομικά του Συλλόγου. Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, το 2003 ο Σύλλογος ανταποκρινόμενος σε πρόταση του Δήμου Φαιάκων παρέδωσε ένα λειτουργικό στάδιο, προκειμένου να αναβαθμιστεί σε αθλητικό κέντρο και το 2010 παρέλαβε μισο-τελειωμένες εργασίες, ημι-κατεστραμμένες και μη λειτουργικές εγκαταστάσεις, κατάλληλες μόνο για βοσκή!!!

Τελικά και μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις εξελέγη Διοικητικό Συμβούλιο με εντολή από τη Γενική Συνέλευση να χειριστεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα παραπάνω προβλήματα

Στη νέα πλέον Διοίκηση συμμετέχουν οι: Σαββανής Αλέκος, Ζερβόπουλος Στέφανος, Ιωνάς Κώστα, Μεταλληνός Σεβαστιανός, Μεταλληνός Γιώργος, Μάνδυλας Φωκίων, Θύμης Νίκος, Σαββανής Σταμάτης και Ιωνάς Αλέκος.



Τελευταία ανανέωση ( 27.09.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar