Menu Content/Inhalt
Ετεροχρονισμός και Ατσιτέντε...Όλα Καλά! PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κώστας Απέργης   
31.12.08
Επιτέλους το Άστρο της Βηθλεέμ έλαμψε και στην Κορακιάνα, συγκεκριμένα στο βουνό του Κόρεντη. Λίγο καθυστερημένα βέβαια, ίσως να έφτασε εδώ αποδιωγμένο από τα.... βεγγαλικά που φωτίζουν αυτές τις μέρες την πολύπαθη γη της Παλαιστίνης, από ανθρώπους που δεν θυμούνται...., γι΄ αυτό και το χρώμα του προσομοιάζει αυτό του αίματος, αντί του χρυσού της χαράς και της ευτυχίας. Κατά τα άλλα όλοι μας απόψε θα γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου με ευχές για ειρήνη και ευτυχία και κατόπιν θα πέσουμε να κοιμηθούμε ήσυχοι και νηφάλιοι, απενοχοποιημένοι, αφού «τί μπορούμε να κάνουμε εμείς....;».
 
 s_vasilis08b.jpg   s_vasilis08a.jpg   s_vasilis08c.jpg

Απόψε, πιστός στο ραντεβού του, έφτασε και ο Άη Βασίλης φέρνοντας δώρα στα παιδάκια του χωριού. ΄Όμως ο καημένος, έφτασε μπαταρισμένος.... Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για το ταξίδι και κάνοντας ασκήσεις αναρρίχησης, ώστε να είναι σε φόρμα, όταν θα μπαίνει από τα φουγάρα, έπαθε λουμπάγκο και αναγκάστηκε να επιστρατέψει τους βοηθούς του για να τον βοηθούν στο κουβάλημα των δώρων. Τα παιδιά πάντως το καταφχαριστήθηκαν, έστω και αν στην αρχή κάποια τον πήραν από φόβο.
Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο!!!

ΣΗΜ.:η κεντρική φωτο, από την επίσκεψη του Άη-Βασίλη στον Πρόεδρο του Συλλόγου Ανω-Κορακιανιτών Αθηνών,στην Κορακιάνα...



Τελευταία ανανέωση ( 06.02.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar