Menu Content/Inhalt
Η γειτονιά μας... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
06.05.08
Η γειτονιά μας, είναι ο τόπος που μεγαλώσαμε ή σε κάποια φάση ήρθαμε να εγκατασταθούμε, να συμβιώσουμε. Είναι το μέρος της καθημερινής μας επαφής με πρόσωπα και πράγματα, συνήθως οικεία και της δημιουργίας κοινωνικών σχέσεων γειτονίας, φιλίας, συνεργασίας. Μα πρώτα από όλα η γειτονιά είναι το δεύτερο στη σειρά από πλευράς εμβέλειας (μετά την οικογένεια) άνοιγμα προς τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Αλλά πέραν όλων αυτών είναι η αόρατη, αλλά πανταχού παρούσα αίσθηση της αλληλεγγύης την οποία προσφέρει, το συναίσθημα ότι δεν είσαι μόνος σε αυτόν τον κόσμο, ότι μπορείς από κάπου κάτι να περιμένεις, σε κάτι να στηριχτείς. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο λειτούργησε προχθές το βράδυ για άλλη μια φορά, η γειτονιά στην ανάγκη ενός ηλικιωμένου και μοναχικού ατόμου, σε κάποια άκρη του χωριού.Ένα αδύναμο καλεσμα ήταν αρκετό για κινητοποίηση των γειτόνων, για συμπαράσταση και βοήθεια στο βαθμό του δυνατού... Υπάρχουν 1 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 17.06.08 )
 
Εκδήλωση της Αστρονομικής Εταιρείας PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
05.05.08
Η Αστρονομική Εταιρεία Κερκύρας διοργανώνει παρουσίαση με θέμα:
"ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ:Η ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ",
με ομιλήτριες την Δρ Αναστασία Παππά, Αστροφυσικό και την Παναγιώτα Σκλαβενίτη, βιβλιοθηκονόμο.
Η παρουσίαση θα γίνει την Δευτέρα 5 Μαΐου 2008 στις 9 μ.μ., στα γραφεία της εταιρείας, στον 2ο όροφο του Δημοτικού Θεάτρου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα  της εταιρείας.


 Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 17.06.08 )
 
Συγχαρητήρια Μιχάλη ! PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Σταμάτης Απέργης   
04.05.08
poulimas.jpgΜε πολλή χαρά πληροφορηθήκαμε σήμερα από τον φίλο μας Μιχάλη Πουλημά, ότι μετά από δύσκολες εξετάσεις και με διαθέσιμες μόνο τρεις θέσεις για την Ελλάδα και το εξωτερικό, έλαβε υποτροφία από το Ι.Κ.Υ., αφού ήρθε πρώτος μεταξύ των διαγωνιζομένων στον τομέα της κοινωνιολογίας. Η υποτροφία περιλαμβάνει μηνιαία χρηματοδότηση για τρία έτη, ούτως ώστε να εγγραφεί και να ολοκληρώσει το διδακτορικό του στην επιστήμη της Κοινωνιολογίας σε πανεπιστήμιο της Ελλάδος. Από την πλευρά μας, του ευχόμαστε κάθε περαιτέρω επιτυχία και μια που είναι και γαλλοτραφής, ας αποτολμήσει και μια κοινωνιολογική μελέτη της κοινωνίας του χωριού μας, μπας και εξηγηθούν κάποτε τα ναπολεόντεια σύνδρομα, που όπως φαίνεται ενδημούν...


 Υπάρχουν 1 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 30.07.08 )
 
Πρωτομαγιά στη Νεροσυρμή... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
02.05.08

                          protomagia2.jpg
Πρωτομαγιά σήμερα και βοηθούντος και του ανοιξιάτικου καιρού, η Νεροσυρμή βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο λόγος, το γλέντι που πραγματοποιήθηκε στο «Κτήμα Χάμπουτα», από όπου πέρασαν πάνω από 80 άτομα, άνδρες γυναίκες και παιδιά κάθε ηλικίας... Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 30.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διάρρηξη στις Μουργάδες PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
02.05.08

Καταμεσήμερο Πρωτομαγιάς, σημειώθηκε διάρρηξη σε σπίτι στις Μουργάδες, στην ανηφόρα του Τσιμπάνη. Μία από τις πόρτες παραβιάστηκε με λοστάρι και οι εισβολείς δεν άφησαν τίποτε που να μην το ψάξουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Εκείνη την ώρα οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν, βρισκόμενοι στο κτήμα τους, ενώ και η γειτονιά ήταν σχεδόν άδεια λόγω της ημέρας.

Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε, θα στείλει...αύριο ειδικό ντέτεκτιβ για αποτυπώματα κλπ. Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 30.07.08 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 19 - 23 από 23
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar