Menu Content/Inhalt
Για τα 50χρονα του Μουσικού Συλλόγου PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
11.07.08
samaras.jpgΦέτος, συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του Μουσικού Συλλόγου Άνω Κορακιάνας «Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ». Με την ευκαιρία αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε σε πρόσφατες συνεδριάσεις του, την υλοποίηση σειράς δραστηριοτήτων, προκειμένου να αναδειχθεί και να εορταστεί η επέτειος. Ειδικότερα, από όσα έχουν γίνει έως σήμερα γνωστά, πρόκειται:
1.Να λάβει χώρα κοινή εκδήλωση των τριών τμημάτων του Συλλόγου (Φιλαρμονικής, Χορευτικού, Χορωδίας), στις 17 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού
2. Να φιλοτεχνηθεί Λεύκωμα με φωτογραφικό και ιστορικό υλικό για την 50χρονη πορεία του Συλλόγου απίο της ιδρύσεώς του. Την ετοιμασία του έχουν αναλάβει μέλη του Συλλόγου σε συνεργασία με μέλη της Διοίκησης.
3. να πραγματοποιηθούν και ορισμένες άλλες εκδηλώσεις έως το τέλος του έτους.
Πρόκειται για μια θαυμάσια ευκαιρία, προκειμένου να θυμηθούν οι παλιοί και να  μάθουν οι νεώτεροι...


 Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 05.09.08 )
 
Δύσκολο καλοκαίρι... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
07.07.08

Δύσκολο προμηνύεται και το φετινό καλοκαίρι…
Με εγκύκλιο η οποία αφορά τη ρύθμιση της λειτουργίας των αντλιοστασίων ύδρευσης των Δήμων, το Υπουργείο Εσωτερικών ζητάει από τους Δήμους να γίνει προσπάθεια μείωσης της λειτουργίας των αντλιοστασίων ύδρευσης τις ημέρες καύσωνα και κατά τις ώρες αιχμής, δηλαδή από τις 11.30 έως 14.30 και από 20.00 έως 22.00. Ζητάει επίσης, από όλους τους φορείς που έχουν συστήματα τηλεχειρισμού της λειτουργίας των αντλιοστασίων να τροποποιήσουν τον αυτοματισμό λειτουργίας των αντλιών, στην κατεύθυνση να λειτουργεί με δυο προγράμματα εντός του 24ώρου με στόχο τη μείωση της λειτουργίας τους κατά τη 13.30 το μεσημέρι.
Τα παραπάνω απαιτούνται για την αποφυγή διακοπών από μέρους της ΔΕΗ, σε περίπτωση που η ζήτηση υπερβεί την διατιθέμενη ισχύ... Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 05.09.08 )
 
Το αποχετευτικό της Μουργάδας PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
05.07.08

Εάν είναι ακριβείς οι πληροφορίες μας, εντός του καλοκαιριού ξεκινάει το έργο αποχέτευσης στη  συνοικία της Μουργάδας του χωριού μας. Η Δημοτική Αρχή ήδη ενέταξε το έργο στο Πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» και έχει ολοκληρωθεί η δημοπράτηση του έργου και η επιλογή αναδόχου εργολάβου. Το δίκτυο θα καλύπτει την υψηλότερη συνοικία του χωριού, τα λύματα της οποίας θα συγκεντρώνονται σε φρεάτιο στον κάτω δρόμο και από εκεί με αγωγό θα μεταφέρονται στο αντλιοστάσιο που έχει κατασκευαστεί και παραμένει ανενεργό εδώ και μερικά χρόνια, κοντά στο γήπεδο του Άη - Θανάση. Από εκεί τα λύματα θα κατευθύνονται και θα καταλήγουν στον Βιολογικό Καθαρισμό του Αγίου Μάρκου.
Ας ελπίσουμε του χρόνου τέτοια εποχή το έργο να λειτουργεί και να επιλυθεί έτσι ένα σοβαρό πρόβλημα έστω και στη μία συνοικία του χωριού... Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 05.09.08 )
 
Συναυλία για τη Ναυτική Εβδομάδα PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
01.07.08
naftiki_evd.jpgΣτο πλαίσιο των καθιερωμένων εορτασμών για τη Ναυτική Εβδομάδα, η Φιλαρμονική Κορακιάνας «Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» διοργανώνει συναυλία αύριο, Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008 και ώρα 20.30 στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.
Την ίδια ώρα, το Χορευτικό Τμήμα του Μουσικού Συλλόγου συμμετέχει στις εκδηλώσεις που ακολουθούν τη λιτανεία της Βλαχέρενας στο Κανόνι.


 Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 05.09.08 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 13 από 13
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar