Menu Content/Inhalt
"Το μπαλκόνι" του νότου PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
10.05.14

xlomos2014.jpgEμείς οι Βόρειοι έχουμε ένα θέμα με τους Νότιους! Μάλλον προβοκάτσια! Αναθεωρώ!! Η Λευκίμμη έχει άπειρες ομορφιές! Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και να θαυμάσω τις ομορφιές της. Πράσινο μέχρι εκεί που γλείφει η θάλασσα το ακρογιάλι. Μια ξενάγηση στο Χλομό [με ''ο'] με έκανε να γνωρίσω μιαν άγνωστη Κέρκυρα! Από τα ομορφότερα χωριά! ''Το μπαλκόνι'' της νότιας Κέρκυρας!

ΔΩΡΑ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ

ΣΗΜ. ιστοσελίδας:Τις προάλλες πραγματοποιήθηκε εκεί μία εκδήλωση της UNESCO, όπου εκτός των άλλων, βραβεύτηκε το πιο όμορφο μπαλκόνι...
 Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
"Το Τραγούδι του Πολέμου" PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
09.05.14

sgourosbook2014b.jpg«Απ’ όταν έγραψα ετούτα τα ποιήματα, τότε που έζησα την αγριάδα του πολέμου, έχουν περάσει πάνω από 60 χρόνια. Ποτέ όμως δεν εξέχασα ούτε τις συνθήκες εκείνης της εποχής, ούτε τις σκέψεις που τότε γεννήθηκαν…». Με αυτά τα λόγια ξεκινάει τον πρόλογο της Ποιητικής του Συλλογής με τίτλο «Το Τραγούδι του Πολέμου» ο χωριανός μας καταξιωμένος ζωγράφος Στέφανος Σγούρος.

«Στα ποιήματα που περιέχονται στο βιβλίο αυτό, ο ποιητής μας παρουσιάζει μια άλλη πτυχή της ευαισθησίας του, που έχει σχέση με τον ανθρωπισμό και την κοινωνική ευθύνη του δημιουργού να καταγγέλλει την αδικία, τη διαφθορά, την απόκλιση από την Ιδέα», θα σημειώσει στην ίδια έκδοση ο Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου, Θεοδόσης Πυλαρινός.

sgourosbook2014a.jpgΚαι ο καλλιτέχνης, συνεχίζει τη μάχη του, τη φορά αυτή με την πέννα και το γραπτό λόγο, ανασύροντας από τα σεντούκια του χρόνου, αποθησαυρισμένες σκέψεις με τη μορφή σημειώσεων, που λες και ήρθε η ώρα τους ν’ αντικρύσουν το φώς… Και άλλη έκδοση έπεται…. Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Στον...ΟΠΕΚΕΠΕ PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
06.05.14

opekepe.jpgΣτους ρυθμούς του Οργανισμού Αγροτικών Επιδοτήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) καλούνται να «χορέψουν» οι αγρότες, προκειμένου να ανανεώσουν το δικαίωμα επιδότησης για το τρέχον έτος 2014, έως τις 15 Μαΐου. Επιλέγοντας ανάμεσα στην εξυπηρέτησή τους με την καταβολή αντιτίμου, έναντι της απευθείας προσφυγής από τους ίδιους, στο διαδίκτυο, προκειμένου να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα έντυπα… Κάθε απόγευμα, αρκετοί είναι εκείνοι που περνούν από το Συνεταιρισμό για πληροφόρηση και τις σχετικές ενέργειες…. Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Ψηφοδέλτια για την Περιφέρεια PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
04.05.14

Δέκα είναι τα ψηφοδέλτια που θα διεκδικήσουν την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κατά τις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και ειδικότερα:

 

ΝΕΑ ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΥ)

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΑΛΟΥΔΗΣ)

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΓΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ)

ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ (ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ)

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΟΝΙΟΥ (ΣΑΛΒΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ (ΓΑΪΤΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ)

ΜΕΓΑΛΟ ΙΟΝΙΟ (ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ)

ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΘΗΣ)

KINHΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΑΛΕΚΟΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ (ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΕΜΟΝΤΖΗΣ)

 

Σε ορισμένα από αυτά συμμετέχουν ως υποψήφιοι χωριανοί μας, όπως:


Μεταλληνός Παναγιώτης (Τάκης), υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Σπυρίδωνα Σπύρου, ως υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας

Γιαννακούρης Κων/νος, υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Σπυρίδωνα Σπύρου

 

Σπίγγου Κωνσταντίνα-Αθανασία (Ντίνα), υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καλούδη

 

Τσιλιμπάρη Όλγα-Αικατερίνη, υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Ευανθίας Γαϊτανίδου Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 14.05.14 )
 
Με τη Μαριλένα Κοππά PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
02.05.14

kopa02052014.jpg

Το χωριό μας επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα η γνωστή Ευρωβουλευτής και υποψήφια στις επερχόμενες Ευρωεκλογές Μαριλένα Κοππά (με ρίζες από το Γαστούρι), σε προγραμματισμένη συνάντηση με τη Διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού. Την υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος και μέλη της Διοίκησης  και κατά τη διάρκεια της ωριαίας επίσκεψής της ξεναγήθηκε στο κτίριο και στην ιστορία του Συνεταιρισμού μας και συζήτησε θέματα που αφορούν το μέλλον του αγροτικού τομέα, αλλά και την πορεία της χώρας μας γενικότερα… Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 15 από 15
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar