Menu Content/Inhalt
Ειδήσεις PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
17.07.14

1.«Τέτοιο καλοκαίρι δεν έχουμε ξαναγνωρίσει τα τελευταία 50 χρόνια», έλεγαν οι παλαιότεροι, από αυτούς που έτρεξαν στο Κοινοτικό κατάστημα για να βρουν καταφύγιο από την ξφνική βραδινή μπόρα, στη μέση του θέρους. Και πράγματι, έως σήμερα, το φετινό καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από ξαφνικές εναλλαγές του καιρού…

2.Οι έρευνες για τις κλοπές της προηγούμενης εβδομάδας συνεχίζονται, λέει η Αστυνομία…

3.Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook, μετά την Κορακιάνα βρέθηκαν και στους Πουλάδες ψόφιοι σκύλοι, από δηλητήριο….

athraoulia072014.jpg4.Για μια ακόμη φορά επιχειρήθηκε ο καθαρισμός του δρόμου του Αθραουλιά από σπουπίδια και μπάζα, που πετούν κάποιοι, μετατρέποντας το όμορφο μέρος σε μικρή υπαίθρια χωματερή. Υπάρχουν 1 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 18.07.14 )
 
Από την Ιτέα... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Δώρα Μεταλληνού   
13.07.14

Στην Ιτέα ταξίδεψε το χορευτικό τμήμα της Φιλαρμονικής μας ,προσκεκλημένο του μουσικοχορευτικού και λαογραφικού ομίλου ''ΤΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ'' για το διήμερο εκδηλώσεών του. Με την ευκαιρία ξεναγήθηκε στο αρχαιολογικό μουσείο των Δελφών και επισκέφτηκε και το γραφικό Γαλαξείδι.

itea072014.jpg
 itea2072014.jpg


 Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Αποτρόπαια πράξη PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
13.07.14

Το πρωί του Σαββάτου στην γειτονιά μας, Νεροσυρμή, κάποιο ανθρωπόμορφο κτήνος χωρίς ίχνος ευαισθησίας δολοφόνησε ΕΝ ΨΥΧΡΩ με φαρμάκι ΟΛΟΥΣ τους γάτους που είχαμε για να μας προστατεύουν από φίδια, ποντίκια κ.λ.π.

Έριξε φαρμάκι σε όλη την γειτονιά και ψόφαγαν σπαράζοντας από πόνο ΟΛΟΙ οι γάτοι της γειτονιάς μπροστά στα μάτια μας.

Τα ανθρωποειδές αυτό κυκλοφορεί ανάμεσά μας και μας λέει και καλημέρα. Πιθανόν να μας χτυπάει φιλικά και την πλάτη.

Ντροπή και αηδία. Βαρβαρότητα σε όλη της μεγαλείο.

Συγχωριανοί να μας χαιρόμαστε όλους μας.

 

Νίκος Μεταλληνός


Το συμβάν είχε και συνέχεια, αφού λίγες ώρες αργότερα βρέθηκαν και οικόσιτοι σκύλοι της γειτονιάς δηλητηριασμένοι...Και οι κάτοικοι κάνουν δεύτερες σκέψεις για τη σκοπιμότητα της ούτως ή άλλως αποτρόπαιας πράξης... Υπάρχουν 1 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 14.07.14 )
 
Μπαράζ κλοπών PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
10.07.14

Εβδομάδα κλοπών αυτή που διανύουμε, που ήρθε να μας θυμίσει τον προ-πέρσινο χειμώνα. Στην αρχή κλάπηκε μέρα-μεσημέρι ιδιωτικό λιθάρι παλαιού ελαιουργείου στο δρόμο της Νεροσυρμής, το οποίο στη συνέχεια επεστράφη άρον-άρον, προφανώς γιατί έγιναν αντιληπτοί οι δράστες. Την ίδια μέρα «απαλλοτροιώθηκε» το παλιό αντλιοστάσιο (μουσειακής πλέον αξίας) του Συνεταιρισμού στον Αθραουλιά, αφού διανοίχτηκε δρόμος και γκρεμίστηκε το μικρό οίκημα!!!…Οι δράστες αναζητούνται. Χθες είχαν σειρά δύο εκκλησίες του χωριού, η Αγία Αικατερίνη και ο Ταξιάρχης, από τις οποίες «αφαιρέθηκαν» ασημένια καντήλια, Δισκοπότηρο και ένα παλαιό Ευαγγέλιο…Και «ο Θεός να βάλει το χέρι του»! Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Παιγνίδια...υγρασίας κ.ά. PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
05.07.14

apostoloi2014.jpg1.Αναπάντεχη αναταραχή απόψε στην Αρκούδενα, όταν  στη σχεδόν καθημερινή επόπτευση της οικογενειακής εκκλησίας τ’ Αγιού, "διαπιστώθηκε" ότι η πλειονότητα των εικόνων των Αποστόλων του Τέμπλου είχε αλλάξει απόχρωση. Το συμβάν αποδόθηκε αρχικά σε χέρι ανθρώπινο, έως ότου βεβαιωθεί κάμποση ώρα αργότερα από ψυχραιμότερους (και ενώ είχε ενημερωθεί και η Αστυνομία!), πως οφείλετο σε προσβολή από υγρασία…Η συνέχεια δόθηκε στο καφέ- «Piatsa»…

2.Σε Χορευτικό Φετιβάλ στην Ιτέα συμμετέχει το Χορευτικό μας το Σαββατο-Κύριακο και το γεγονός απετέλεσε μιας πτώτης τάξεως ευκαιρία για εκδρομή...

3.Σε λιτανεία στον Άη Βασίλη συμμετείχε η Φιλαρμονική. λίγο πριν από το πανηγύρι στο "Βαθυ-λάκο". Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 06.07.14 )
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 15 από 15
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar