Menu Content/Inhalt
"Αγρινίτεια 2015" PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
07.10.15

agrinio102015a.jpg

Η χορωδία ταξίδεψε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της πόλης.Η εκδήλωση έγινε στο μουσικό σχολείο του Αγρινίου....Η χορωδία ξεναγήθηκε στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου. Επισκέφτηκε την Πινακοθήκη, το Ιερό πάρκο. Επισης πέρασε από την Πρέβεζα και την Πάργα.Οι εντυπώσεις ήταν άριστες. Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Διδάκτωρ... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κώστας Απέργης   
07.10.15

didaktoriko102015.jpgΣε μια σεμνή και λιτή τελετή, σήμερα 7/10/2015, ο Θανάσης Σπίγγος, ανακηρύχτηκε διδάκτορας του Τμήματος Ξένων Γλωσσών και Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η ανακήρυξη έγινε στην αίθουσα των καθηγητών του Τμήματος (Μέγαρο Καποδίστρια) παρουσία του Συλλόγου των Καθηγητών,του Προέδρου του Τμήματος κ. Μιχαλακόπουλου,  του Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Κάτσιου, της οικογένειας του ανακηρυχθέντος και λίγων φίλων (η τελετή είναι δημόσια).

Ο κ. πρόεδρος του Τμήματος αναφέρθηκε στο θέμα της διατριβής του Θανάση, που είχε σχέση με την «Οικονομική Γεωγραφία» και εξειδίκευση το  "σχεδιασμό των χερσαίων και θαλάσσιων δικτύων μεταφορών στο ελληνικό κράτος κατά την περίοδο 1830-1930".Τονίστηκε η επιστημονική επάρκεια και τεκμηρίωση του θέματος και η επιτυχής κατάληξη της εργασίας του με το βαθμό «Λίαν Καλώς».

Με την ανάγνωση του νενομισμένου όρκου και τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων έληξε η διαδικασία.

Ευχόμαστε από καρδιάς στο φίλο μας το «Άξιος» προς ευόδωση των προσωπικών του επιδιώξεων,αλλά και προς το συμφέρον της Επιστήμης και της Πατρίδας, όπως και ο όρκος του περιελάμβανε. 

                                                                                       ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣ Υπάρχουν 6 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 07.10.15 )
 
Αγιασμός στη Φιλαρμονική PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
03.10.15
Στιγμιότυπα από το φετινό αγιασμό στη Φιλαρμονική με την έναρξη της νέας εκαπιδευτικής περιόδου. Παρόντες, εκτός των άλλων, ο παπα-Κώστας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδριος του ΔΟΠΑΠ Σταμάτης Απέργης, ο Πρόεδρος (Γιώργος Μεταλληνός) και μέλη της Διοίκησης, ο Αρχιμουσικός Κλωστας Ζερβόπουλος και πολλοί νέοι μαθητές...Καλή χρονιά για το Σύλλογο και ειδικά για τους νέους μαθητές!

agiasmosfilarm2015b.jpg
 agiasmosfilarm2015a.jpg


 Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Του Φθινοπώρου... PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
02.10.15

trygos102015a.jpgΜε το πέρας του τρύγου, περνάμε για τα καλά στο φθινόπωρο...Μετά το πάτημα των σταφυλιών, που  παραμένει μια ξεχωριστή εμπειρία για μεγάλους αλλά και μικρούς, συνεχίζει ο μόχθος για τον «οίνον τον επιούσιων», με το μέτρημα της οξύτητας, το απογιόμισμα και τη συνεχή παρακολούθηση του βρασίματος, έως την ώρα του τελικού προϊόντος. Και παρά το αλλοπρόσαλλο του φετινού καιρού, η σοδειά πήγε αρκετά καλά για τους πολλούς. Ο κυρ Βασίλης Σαββανής για παράδειγμα, που χτυποκάρδισε με τις τελευταίες βροχές, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: «ξύπλεκο να δουν τα μάτια σου...σολίδες 45 εκατοστών μετά συγχωρήσεως, το κάθε τσαμπί...χώρια ο αγούμαστος»

kefalonites102015.jpg

Παραπάνω, στο παντοπωλείο της «Ρούγας», ο Αλέκος Ιωνάς αφηγούνταν στην ομήγυρη τις πρωινές αναγγελίες του πλανόδιου ιχθυοπώλη: «είναι ο γάβρος μου χοντρός! Είναι ο γάβρος μου χοντρός!». Και στην άλλη άκρη του χωριού, στο «Crescendo», ο Γιώργος Κεφαλλωνίτης, ανέλυε το οικογενειακό δέντρο, προς χάρη της γενεαλογικής έρευνας που ακόμη συνεχίζεται άκοπα, στο χωριό..


 Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 03.10.15 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 13 από 13
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar