Menu Content/Inhalt
Όψιμο κλάδεμα PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
14.03.15

kladema032015b.jpg

Με μικρή καθυστέρηση, λόγω του καιρού, η ολοκλήρωση του κλαδέματος των αμπελιών και με την ελπίδα η γετινή χρονιά να μην έχει σχέση με την περυσινή, από πλευράς συγκομιδής.

kladema032015c.jpg

Όμως η βραδινή παγωνιά «σηκώνει» ακόμη διπλό πιοτό, στην Πιάτσα…

  Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
Συνέλευση Φιλαρμονικής PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
12.03.15

  samaras.jpg                          ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

             ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Της Φιλαρμονικής, έχοντας υπόψη:

1.- Το άρθρο 7 του Καταστατικού της Φιλαρμονικής και,

2.- Τη σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου,

                        ΚΑΛΕΙ

τα  ΤΑΚΤΙΚΑ  μέλη του Σωματείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 12/03/2015 και 11:00 π.μ., στην αίθουσα της Φιλαρμονικής στην << Αρκούδενα>> Άνω Κορακιάνας Δήμου Κέρκυρας. Σε  περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται στον ίδιο τόπο και ώρα 11:00π.μ. την ΚΥΡΙΑΚΗ 15/03/2015 με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης και βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα των παρόντων μελών.

                   ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ.

1.- Εκλογή Προέδρου Γ.Σ. , Γραμματέα και Ψηφολέκτη.

2.- Ανάγνωση και επικύρωση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.

3.-Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού -Ισολογισμού έτους 2014.

4.- Έγκριση Προϋπολογισμού νέας χρήσης 2015.

5.- Διάφορες ανακοινώσεις.

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Δώρα Σπ. Μεταλληνού. Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 12.03.15 )
 
"Προηγιασμένη" PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
11.03.15

proigiasmeni11032015a.jpgΛειτουργία των «Προηγιασμένων» απόψε στον Άη-Νικολόπουλου παρουσία των παπα-Γιώργη και παπα-Νικόλα, με την μυσταγωγική τελετουργία και την μεταλαβή των νηστευσάντων.Μετά το πέρας, θα ακολουθήσει «λιτό δείπνο» συνοδευόμενο από «κοκκινέλι» στην οικία Φωκίωνος και Σπυριδούλας Μάνδυλα.


Υ.Γ.Εξαντλήθηκαν φαίνεται οι αντοχές της μικρούλας Αγγελικής Απέργη στην πρώτη της εμφάνιση στον Άη-Νικολόπουλο, με συνέπεια να αποκοιμηθεί στο στασίδι..


 Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 12.03.15 )
 
Νέα από το χωριό PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
10.03.15

1.Σήμερα, Τρίτη, η τρύπα που άνοιξε προχθές στον μεσαία δρόμο, επεκτάθηκε και στην άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να κλείσει τελείως ο δρόμος και να είναι αδύνατη η διάβαση με αυτοκίνητο.

lakoyva032015.jpg

1.Λειτουργία  με τον παπα-Βασίλη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Άη-Νικολόπουλο με την παρουσία αρκετού κόσμου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε εξομολόγηση και κέρασμα με φανουρόπιτα στο παρακείμενο σπίτι της Ευγενείας (Νούλης) Κεντάρχου. Εκεί συζητήθηκε η πιθανότητα επίσκεψης στο χωριό μας του γνωστού Καθηγητή Χρήστου Γιανναρά, λίγο πριν το Πάσχα, με αφορμή την ομιλία του στην Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας.

2.Άγνωστοι έκοψαν σημαντικό αριθμό ελαιοδέντρων στη Ράχη...

dialeksimetallinos032015.jpg3. Διάλεξη με θέμα: "ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ: Θεωρία Υπερχορδών και extra διαστάσεις" διοργάνωσε η Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας χθες το βράδυ στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κέρκυρας, με ομιλητή το χωριανό μας Κωνσταντίνο Μεταλληνό, Φυσικό PhD. Υπάρχουν 0 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
Τελευταία ανανέωση ( 10.03.15 )
 
Τα «εννιάμερα του Καρνάβαλου» PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
08.03.15

karnavstinis2015.jpg

karnavstinis2015b.jpgΤα «εννιάμερα του Καρνάβαλου»…έτσι ονομάζεται η καθιερωμένη πλέον συνάντηση της Ομάδας Σατυρικού Καρναβαλιού με το πυρήνα του Κορακιανίτικου Καρναβαλιού. Ακλουθώντας λοιπόν την παράδοση το Σάββατο μετά τις Αποκριές οι φίλοι Κορακιανίτες επισκέφτηκαν την έδρα της Ομάδας Σατυρικού Καρναβαλιού παρουσίασαν   την φετινή θεατρική τους   δημιουργία,   ακολούθησε  οινοποσία με πλούσια εδέσματα  , και τραγουδώντας  μέχρι πρωίας με συνοδεία κιθάρας  έκλεισαν τις φετινές Καρναβαλικές εκδηλώσεις  με μια εβδομάδα  καθυστέρηση . Τα ευρηματικά  κείμενα και η υπέροχη ερμηνεία των συντελεστών  έδωσαν  νότα χαράς και  ευθυμίας  αναμενόμενη  άλλωστε από προηγούμενες  εμφανίσεις τους    .Ευχόμαστε ο δημιουργικός αυτός Πυρήνας του Κορακιανίτικου Καρναβαλιού να έχει υγεία και έμπνευση γιατί αποτελεί κεφάλαιο όχι μόνο για το Καρναβάλι της Κορακιάνας αλλά γενικά για το Κορφιάτικο καρναβάλι ….

karnavstinis2015c.jpg

Ομάδα Σατυρικού  Καρναβαλιού Κέρκυρας

ΣΗΜ.:Εκτός των Κορακιανιτών Καρναβαλιστών, η παρουσία της Τασίας και του Μιχάλη Λαβράνου, έδωσε με τα τραγούδια της ένα ξεχωριστό τόνο στη βραδιά...
 Υπάρχουν 1 σχόλια.
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε το δικό σας
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 18 από 18
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar