Menu Content/Inhalt
Γεννατσούρια! PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
10.08.17

trygos2017b.jpgΜετά τον πρώιμο τρύγο ήρθε η ώρα της παραγωγής κρασιού με τους πατροπαράδοτους τρόπους: πάτημα των σταφυλιών, βράσιμο λίγων ωρών του μούστου με τα στέμφυλα και στύψιμο των τελευταίων (με πρωτοποριακή πλην παμπάλαια μέθοδο) και αποθήκευση του οίνου σε γυάλινα δοχεία (νταμιζάνες).

Και πάνω στην ώρα που έρρεε το «πάτημα-σύρμα», ο νεογέννητος Ιωνάς έστειλε το πρώτο του χαμόγελο από το Σουφλί στην πίστα του Μώρου. Να μας ζήσει!!!



Τελευταία ανανέωση ( 10.09.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar