Menu Content/Inhalt
Πολιτισμός και Γαστρονομία PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Γράφει ο/η Κβκ   
15.04.10
                                                                      Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
gastronomy2010a.jpgΤο «CulturePolis»
(Φόρουμ της Ευρώπης των Πολιτισμών: Παράρτημα Αδριατικής-Ιονίου) στο πλαίσιο του διαλόγου με τους πολίτες για μια βιώσιμη πολιτιστική ανάπτυξη, διοργανώνει κύκλο συζητήσεων με θέμα «Η Γαστρονομία ως πολιτισμικό και οικονομικό αγαθό».
Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων αυτών έχει ως εξής:
Εκδήλωση 1η : «Ο Πολιτισμός της Γαστρονομίας»
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010, ώρα 19.30 (Παλαιό Φρούριο Καφέ – Μπάρ)
Κεντρικός εισηγητής: Γρηγόρης Χριστοδούλου, Συμποσιάρχης Διεθνούς Κινήματος "Slow Food " Αττικής
Παρεμβαίνοντες: Παύλος Σουέρεφ, Εκπρόσωπος Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας και Βασίλης Κοντός, Ταξιδιωτικός πράκτορας, εκπρόσωπος της Κέρκυρας στην ΗΑΤΑ
Εκδήλωση 2η: «Γαστρονομική Εμπειρία : Τέχνη & Επαγγελματισμός»
Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010, ώρα 19.30 (Επιμελητήριο Κέρκυρας)
Κεντρικός εισηγητής: Ιωάννης Ψαλιδάκης, Senior s.chef Ξενοδοχείου Μεγ. Βρετανίας
Παρεμβαίνοντες: Μαρία-Λουίζα Λαοπόδη, Αρχιτέκτονας Εσωτερικών Χώρων, Σύμβουλος  Πολιτισμού, μέλος ΔΣ CulturePolis, Κωνσταντίνος Κουρσάρης, πρόεδρος Σωματείου Εστιατόρων Επαγγελματιών Θιναλίων και Βασιλική Καρούνου, Ιδρύτρια κερκυραϊκής εταιρείας «Αcordo»
Εκδήλωση 3η: «Περί Οίνου, Ζύθου και Γαστρονομικού Πολιτισμού»
Τετάρτη 12 Μαίου 2010, ώρα 19.30 (Παλαιό Φρούριο Καφέ – Μπάρ)
Κεντρικός εισηγητής: Αντώνης Παπαντώνης, ιδιοκτήτης Οινοποιίας Παπαντώνη, 'Αργος

Παρεμβαίνοντες: Σωτήρης Βλάχος, πρόεδρος Ένωσης Αμπελουργών & Οινοπαραγωγών Κέρκυρας, Σπύρος Καλούδης, Ιδρυτής «Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιΐα» και Γεώργιος Δούκας, Μέλος Δ.Σ ΣΕΤΕ, Πρόεδρος ΠΟΕΤ Κέρκυρας.



Τελευταία ανανέωση ( 06.06.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
Locations of visitors to this page
Forecast | Maps | Radar